Level q 

Offices

""

Client

Level Q

 

Project Value

£250,000

Our Role

Lead Interior Designer

Completed

November 2018

The building owners wanted to transform their existing empty office units into a CoWorking and serviced office space offering. They wanted to create an unique work environment which would be different to the local office supply – inspired by visits to WeWork and Google.

 

The ground floor has a working café social space with meeting rooms, a gym and a cinema all for use by tenants. The first floor is themed around a village green complete with an artificial lawn and picnic tables.

 

After years of being vacant, the space was 95% full after 1 month of opening proving that the area needed an offering like this.

IMG_4972
IMG_4143
IMG_3283
IMG_4978
0_CFR_NJL_231018level_07
0_CFR_NJL_231018level_01
0_CFR_NJL_231018level_05